Mats är tillbaka med ett inlägg om livet och vinter-os

Mats är tillbaka med ett inlägg om livet och vinter-os

Brev från Mats!

Hej på er där ute! Mats här, jag saknade er alldeles för mycket så jag bad om att få göra ett gästinlägg! Jag sa ju att jag skulle fortsätta utmana er med tips jag hoppas att ni hållit traditionen igång. Själv har jag haft det mycket trevligt, dock ganska stressigt emellanåt.

Jag har fått en fast tjänst och trivs riktigt bra med många härliga kollegor och växlande uppgifter. Jag är nämligen projektledare på ett större företag som arbetar mycket med miljömål och företagande. Mycket utmanande och givande! Nu under sommaren har jag dock semester och njutit av sommaren. Jag började jobbet på tjänsten första augusti så jag fick ha några veckor ledigt under sommaren iallafall. Mycket skönt! Min fru trivs också bra med sitt nya jobb och det är så kul att se att hon mår bra!

Sedan saknar jag ju er såklart, hela kollektivet, alla tipsutmaningar och träffar vi haft! Jag får dock höra av Elisabet att ni hade ett mycket uppskattat julbord och att ni haft många roliga möten. Jag blir lite avundsjuk på er – vi har inte så många aktiviteter på nya jobbet men jag har planer på att dra igång det lite mer. Det är ju bara ett par månader sedan jag började där! Kanske kan vi börja med tips där också, om jag får några som hakar på.

Nu till hösten drar en massa kul serier och matcher igång och jag laddar för fullt inför att tippa så mycket som möjligt. Snart kommer väl också meddelanden om vilka som får representera Sverige i vinter-OS 2018. Det ska bli spännande att se vilka atleter som får äran och vilka det är som vi ska heja på den här gången. Jag är nog mest nyfiken på vilka det blir i de alpina grenarna som skidskytte och längdskidor. Ja, hockey också såklart!

Jag sitter och bevakar en sida jag har hittat, som handlar om vinter-OS. De är snabba med uppdateringarna och har mycket annat kul om till exempel arenorna, nationerna och lite sånt. Det gör ju att man blir mer sugen på att engagera sig och faktiskt titta också, eftersom man vet mer än bara vilka det är som är med från Sverige. Än så länge får vi nöja oss med annat och tippa på och jag hoppas att det går bra för er!

Ha det bäst så kanske vi syns snart igen!

Mvh, Mats

Om författaren

Elisabet administrator