Fotbollskväll? Titta, prata och tippa odds.

Fotbollskväll? Titta, prata och tippa odds.

Hej på er,

Det var ett tag sen sist. Har sett att det varit lite tomt bloggen men Elisabet hjälper mig publicera! Saknar er och tänkte höra om det är någon som har lust med en fotbollskväll nu i veckan? Jag är i Stockholm och har inga direkta planer så det vore kul att hitta på något med er. Mitt förslag är en fotbollskväll där vi träffas, umgås, äter och tippar på matcher. På oddssidan.se hittar ni en tv-tablå över kommande matcher. Kika gärna och se om det finns något av intresse denna vecka.

Jag måste säga att jag tyckte vår tipstävling var otroligt rolig, inte bara för att det gick bra för mig, men också för att det var så roligt att höra alla era tankar och analyser. Tyvärr kunde jag ju inte delta på samma sätt sen jag flyttade ifrån Stockholm. Men jag följde inläggen här i bloggen och höll mig underrättad genom Elisabet fram tills klubben tog en liten paus. Som jag förstått det kom ni aldrig igång med någon ny tipstävling igen, så kanske är någon av er lite sugen på en utmaning?

Har i alla fall tänkt på er nu när två Stockholms-lag toppar tabellen. Kan tänka mig att en del av er följer Allsvenskan med lite extra spänning just nu! Själv tycker jag att det ska bli riktigt roligt att följa slutet på säsongen. Ni vet ju såklart vilket lag mitt hjärta klappar lite extra för. Jag har inte gått och blivit göteborgare med flytten.

För er som undrar så är allt bara bra med mig. Flytten gick bra och till en början kändes det väldigt tomt och märkligt utan företaget. Men nu har jag kommit igång med livet på den västra sidan landet och har ett vanligt 9-5-jobb som funkar bra. Frun trivs också bra på sitt jobb och blir vi kvar här några år till kommer jag nog försöka starta upp mitt bolag igen. Inte för att jag inte trivs och gillar mitt nuvarande jobb, utan för att det är det jag allra helst skulle vilja syssla med.

Nej, dags att avrunda. Men som sagt, är det någon som är intresserad av en fotbollskväll så hör av er så ordnar vi något! Jag ska försöka ha lite bättre framförhållning nästa gång och inte komma med så kort varsel.

Vänligen Mats

Om författaren

Elisabet administrator