Dags för ny tipstävling där vi bettar på fotboll

Dags för ny tipstävling där vi bettar på fotboll

Hej på er!

Jag vill passa på och påminna om att vi drar igång vår tipstävling igen nu på nästa möte! Reglerna är de vanliga. Vi tippar 20 matcher per månad, redovisar resultaten på månadsmötena och den som har bäst resultat den 1:a december koras till vinnare under den årliga julfesten. Som vanligt är det äran som står på spel.

Förra året gick det ju som bekant bra för Mats. Ja, förförra året också om vi ska vara noga med detaljerna.. 🙂 Inför årets tävlingsomgång har han skickat med ett litet tips till er alla. På oddsonline.se kan man jämföra odds och se vilket spelbolag som erbjuder de bästa oddsen på de matcher man är intresserad av. Man kan tydligen få fram odds på allt möjligt, inte bara på fotboll även om det är just fotboll vi bettar på under tipstävlingen. På sajten finns också massor av recensioner av spelbolag som kan vara intressanta att läsa igenom om man är osäker på var man ska spela någonstans. Du kan till exempel läsa om stora spelbolag som 888 sport och unibet men också om mindre sajter. Det går också att läsa mer om hur du får del av spelbolagens olika erbjudanden, till exempel hur du kan få en bet365 bonus.

Mats har lovat att komma med ett eget inlägg om sitt intresse för sport och betting längre fram. Förhoppningsvis bjuder han även på lite fler tips till oss som inte är så insatta i ämnet. Inlägget kommer dock inte ut förrän efter nästa möte.

Eftersom vi har några nya i gruppen och några som inte deltagit i tipstävlingen tidigare tänkte jag dra reglerna lite kortfattat:

  • Välj 20 matcher per månad som du vill betta på. Du får välja vilka 20 matcher som helst, men det måste vara fotbollsmatcher och matcherna får inte var avgjorda före vårt månadsmöte.
  • Visa upp kvitto på de matcher du bettat på vid varje månadsmöte
  • Skicka in resultatet när matcherna är avgjorda inför nästkommande möte.
  • Den som vunnit mest pengar när tipstävlingen är över vinner tävlingen.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta mig.

Ha det bra nu allihopa så ses vi snart.

Varma hälsningar från Elisabet


Om författaren

Elisabet administrator