Eurovision, e-handel och tankar

Eurovision, e-handel och tankar

Hej kära vänner

Snart Eurovision tävling

Tänkte titta in här och skriva ett par rader till er. Det var ju ett tag sedan sist och mycket har hänt. Världen är inte längre samma som förut och vardagen är nog upp och ner för de flesta av oss. Kanske har en del kunnat ägna sig mer åt sina hobbies, andra har kanske tvingats skaffa nya.

När allt är upp och ner blir rutiner och det vanliga extra viktigt. Tror aldrig att jag till exempel sett fram emot Eurovision Song Contest så mycket som i år. Känns så skönt att i alla fall något är som det ska i dessa tider. Av oddsen på Eurovision Song Contest att döma så ser det ut att bli seger till Malta eller Frankrike. Jag har inte lyssnat på låtarna så jag kan inte uttala mig om vad jag tror. Tycker det är roligast att titta på tävlingen när man hör låtarna för första gången under sändningen. Tusses låt har jag dock förstås hört eftersom jag plöjde igenom alla omgångarna av melodifestivalen i vintras. Jag hoppas och tror att Tusse kommer gå långt.

Många av oss är ju rätt sportintresserade också och i år finns som tur är en hel del spännande att se fram emot. Efter Eurovision så dröjer det inte länge innan herrarnas fotbolls-EM börjar och sen finns också ett sommar-OS att se fram emot.

Förutom att roa mig med diverse TV-program under året så har jag med intresse följt hur många företag börjat satsa mer och mer på e-handel. En hel del har startat upp e-handel, andra har storsatsat på sina befintliga webbutiker. Om ni är intresserade skulle vi kunna dra ihop ett videomöte där vi diskuterar e-handel och delar med oss av tankar, tips och råd kring e-shopping. Kanske går någon av er i tankarna på att utveckla en befintlig e-butik eller att starta en.

På mötet skulle vi kunna prata om allt från hur man går till väga för att sätta upp en webbutik till vilka betalmetoder och leveransalternativ man ska välja. Vi låter behovet styra fokuset helt enkelt. Är ni intresserade så hör av er till mig.

Sköt om er!

/Elisabet

Om författaren

Elisabet administrator