Mitt intresse för sport och odds

Mitt intresse för sport och odds

Hallå!

Här kommer som utlovat ett inlägg om mitt stora intresse för sport och odds. Hoppas ni tycker det är intressant även om ämnet faller lite utanför vårt gemensamma intresseområde. Tyvärr är jag inte heller någon van bloggare, men jag ska försöka göra mitt yttersta för att det ska bli både läsbart och läsvärt. Om jag sen lyckas är en annan femma.

Bäst är kanske att ta allting i kronologisk ordning. Helst hade jag ju velat börja berättelsen med ”Det var en gång”. Men det känns redan gjort. Så jag börjar såhär istället:

När jag var liten spelade jag fotboll. Jag började tidigt och spelade fram tills jag fyllde 15 och skadade mig. Drömmen om en karriär som fotbollsspelare krossades men inte intresset för fotboll. Nu blev jag istället en hängiven fotbollssupporter som följde både favoritlag, stora ligor och de svenska landslagsmatcherna. Passionen för fotboll minskade inte med åren och när jag började jobba kunde jag dessutom åka och titta på en del matcher live. Jag fick inte bara se en massa bra fotboll. Jag träffade också många underbara människor och några av dem blev också mina vänner.

En av dem var en riktig bettingfantast. Han väckte mitt intresse för betting och lärde mig massor. Vi spelar fortfarande ihop ibland och det är alltid lika spännande att se om tipsen går in. För att få så bra odds som möjligt använder vi oss av olika bettingsidor där man kan jämföra odds. Vi använder oss också av speltips från olika sidor som till exempel vinstraden.se. De brukar vara bra på att plocka ut spel med intressanta odds. Inte alltid förstås, men rätt ofta.

När man spelar på nätet kan man få så kallade välkomstbonusar när man öppnar ett nytt konto hos ett spelbolag. Pengarna kan man sen använda att spela med på sajten. Jag vill bara göra er uppmärksamma på att bonusar alltid är villkorade. Läs alltid villkoren innan du tar emot en oddsbonus från spelbolaget. Om du inte gillar villkoren kan du alltid tacka nej till bonuserbjudandet.

Precis som med det mesta så finns det bra och dåliga erbjudanden. Så läs gärna artikeln jag tipsade om så att du kan bli bra på att avgöra vad som är en bra välkomstbonus och inte.

Om intresse finns kanske det kan bli ytterligare ett inlägg med tips! Hoppas jag inte tråkat ut er.

Lycka till i tipstävlingen!

Hälsningar från Mats

Om författaren

Elisabet administrator